Έναρξη εγγραφής μελών Θύρας 9 (2017/18)

July 4, 2017

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε Λαε,

 

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα μέλη ΘΥΡΑ 9 για την νέα χρονιά 2017-2018.

 

Η φετινή χρονιά όπως ήδη καταλάβετε από την χθεσινή προπόνηση θα είναι ξεχωριστή και σημαντική για τον κάθε ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ. Σε λίγους μήνες κλείνουμε αισίως τα 25 χρόνια μας και αυτό συνεπάγεται με γιορτή σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε γήπεδο και γενικά σε κάθε μήκος και πλάτος του νησιού. Έτσι ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για μια χρονιά που θα αφήσει εποχή! Για αυτό τον λόγο κάνουμε κάλεσμα σε όλους σας όπως μας στηρίξετε με την εγγραφή μέλους για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν εντός αλλά και εκτός γηπέδων.

 

Η φετινή χρονιαία συνδρομή είναι κατά 5 ευρώ πιο πάνω δηλαδή στα 20 ευρώ και θα δίνεται συλλεκτική φανέλα για τα 25χρονά μας όπως και κάρτα μέλους. Η απόφαση για αύξηση της φετινής συνδρομής ήταν μονόδρομος γιατί εμείς δεν μάθαμε να μας σπονσάρουν αλλά ούτε να μας τα "χώνουν". Έχουμε μάθει μια ζωή να στεκόμαστε στα πόδια μας και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και φέτος στην σημαντικότερη χρονιά μας. Παράλληλα ενημερώνουμε πως όποιος γραφτεί μέλος στην πόλη του τα 5 ευρώ ενισχύουν το τοπικό ταμείο. Με αυτό τον τρόπο βοηθούμε και τα κλιμάκια μας αλλά και γενικότερα την ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ.

 

Τέλος, εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 θα έχουμε για πρώτη φορά την Κυριακή στις Πλάτρες. Μαζί με την εγγραφή μέλους θα δίνεται την ίδια ώρα η συλλεκτική φανέλα και η κάρτα μέλους.

 

Πάμε δυνατά λοιπόν για ακόμα μια χρονιά να υπενθυμίσουμε σε όλους ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό το νησί Πάμε δυνατά για ακόμα μια χρονιά να τους δείξουμε πως γιορτάζει η ΘΥΡΑ 9.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ - 25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

 

ΥΓ Όλες οι πληροφορίες για τις Πλάτρες σε ανακοίνωση μας την Πέμπτη.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Τελευταίο Βίντεο

Ροή Άρθρων

Please reload

Follow Us:
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle