Ανακοίνωση Θύρας 9 26/2/2018

February 26, 2018

 

 

Να ευχαριστήσουμε όλα τα αδέλφια που ακολούθησαν από το πρωί την χθεσινή μας εκδρομή. Τα συγχαρητήρια μας στην γυναικεία ομάδα και στην μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ για τις παλικαρίσιες νίκες τους.


Όσον αφορά το αποτέλεσμα της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι ακόμα μια απόδειξη του πόσο σημαντική είναι η Εκλογική Συνέλευση που έρχεται. Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να μην βροντοφωνάξουμε σε όλους όσους διορίζουν τα Διοικητικά Συμβούλια τόσα χρόνια να μείνουν μακρυά. Φτάνει με τις αποτυχημένες σας επιλογές, πόσες φορές ακόμα πρέπει να αποτύχουν τα συμβούλια που ορίζετε πίσω από κλειστές πόρτες για να αφήσετε τον Λαό και τα μέλη της ομάδας να αποφασίσουν το επόμενο συμβούλιο;;;

 

Κύριοι αυτή την φορά δεν θα ανεκτούμε να 'ρθείτε να ελέγξετε την Εκλογική Συνέλευση αυτή την φορά θα είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε το σωματείο από διορισμένες διοικήσεις και από συνδιασμούς που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του.

 

ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

 

Υ.Γ - Αύριο Τρίτη η ώρα 19.30 ανοικτή συγκέντρωση στον Κεντρικό για όλους και για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας. Φτάνει συζητήσεις στα Facebook αύριο τα λέμε από κοντά.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Τελευταίο Βίντεο

Ροή Άρθρων

Please reload

Follow Us:
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle