Ανακοίνωση 7/11/2018

November 7, 2018

 

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

 

Κτίσαμε όλοι μαζί κάτι που φάνταζε εξωπραγματικό, ουτοπικό και τώρα είμαστε έτοιμοι να το χαρούμε, να το δούμε να βάζει μπρος και να μεγαλουργεί από τις αλάνες, όπως ξεκίνησε η εποποιία του 1948. Μια ομάδα για την οποία να είναι περήφανος κάθε Ομονοιάτης, ένα οικοδόμημα που να το υπηρετούν πιστοί οπαδοί που κράτησαν την φλόγα ζωντανή, που περήφανα μπορούν να φωνάζουν στα γήπεδα ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ, γιατί γεννήθηκε από τα σπλάχνα του ανυπότακτου κόσμου που δεν λύγισε ποτέ. Ένα σωματείο που κουμάντο κάνει μόνο ο ΛΑΟΣ και κανένα αφεντικό.

 

Όλα όσα παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, όλη η δουλειά αυτών των μηνών παίρνουν σάρκα και οστά. Το άπιαστο όνειρο για πολλούς και ο χλευασμός έχει πάρει την θέση του στον θαυμασμό και τον σεβασμό. Το εγχείρημα μας ήρθε και θα μείνει. Για να αποδείξει ότι όλα όσα φωνάζαμε αυτά τα χρόνια μπορούν να γίνουν πράξη.

 

Μετά την ιδρυτική συνέλευση, την πρώτη προπόνηση αλλά και τα πρώτα φιλικά άλλη μια σελίδα είναι έτοιμη να γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα. Ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΣ απέχει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα!

 

Οι ετοιμασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και η πιο μεγάλη εκδρομή μέχρι την επόμενη είναι έτοιμη. O ΛΑΟΣ ετοιμάζεται να κατακλύσει ακόμα ένα γήπεδο. Το γήπεδο της Δόξας Παλιομετόχου θα ζήσει μεγάλες στιγμές σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

 

Τα λεωφορεία από κάθε άκρη του νησιού είναι έτοιμα να γράψουν τα πρώτα επίσημα χιλιόμετρα και αυτό που θα συμβεί το Σάββατο το απόγευμα δεν έχει ξανά γίνει. Ο κεντρικός μας σύνδεσμος λοιπόν πιο δυνατός από ποτέ στις 16:00 αναχωρεί μαζικά με λεωφορεία για να σμίξει με τον Πράσινο Λαό από νωρίς. Η ΘΥΡΑ 9 Λεμεσός / Gate 9 Limassol ξεκινά στις 16:00 δυναμικά, η Gate 9 Paphos / Omonoia Supporters ξεκινά από τις 15:00. Τα αδέλφια από την Θύρα 9 Λάρνακας - Larnaca 9 Crew αναχωρούν μαζικά στις 16:30 ενώ Gate 9 Lakatamias 17:00 και OFF CITY -9- στις 15:30.

 

Κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να σπρώξει τους παίχτες μας για να μπορέσουν να πάρουν την νίκη. Μια νίκη που επιβάλλεται να έρθει στο πρώτο επίσημο ιστορικό παιχνίδι.

 

Κλείνουμε με ένα μήνυμα προς τους παίχτες μας αλλά και σε όλη την φαμίλια. Αλάνια ήρθε η ώρα... Ματώστε την φάνελα και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΕΔΩ για εμας και τα παιδιά μας

 

Υ.Γ - Απολάυστε το βίντεο με όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες και προωθήστε το ΠΑΝΤΟΥ για να το δει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Το Σάββατο αδέλφια δεν αρχίζει κάτι, αλλά συνεχίζουμε από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Τελευταίο Βίντεο

Ροή Άρθρων

Please reload

Follow Us:
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle